Η εταιρεία μας

Είμαστε στο χώρο των αποφράξεων, αποχετεύσεων και υδραυλικών εγκαταστάσεων με ποιοτικές παροχές υπηρεσιών και υλικών με τα πιο σύγχρονα εργαλεία ώστε να προσφέρουμε στους πελάτες μας άριστες υπηρεσίες σε πολύ καλές τιμές.

Λειτουργούμε 24 ώρες το 24ωρο.

Δουλεύουμε με υπευθυνότητα, ασφάλεια, στις καλύτερες τιμές και προσφορές που υπάρχουν. Σε μας θα βρείτε τα πιο ποιοτικά υλικά και συμφωνημένο, εγγυημένο χρόνο παράδοσης. Παρέχουμε στους πελάτες μας έλεγχο με κάμερα, καθαρισμό φρεατίων και δικτύου όμβριων υδάτων για την Περιμετρική της Πάτρας. Υπεργολάβος της κατασκευαστικής εταιρείας ΑΠΙΩΝ ΚΛΕΟΣ. Εξυπηρετούμε για καθαρισμό φρεατίων διάφορους Δήμους και οποιαδήποτε ξενοδοχειακή μονάδα. Καθαρισμός Βιολογικού Δήμου Θέρμου Τριχωνίδας. Συνεργασία με αρκετές τεχνικές εταιρείες για αποκατάσταση δικτύων Δήμων και κοινοτήτων νομών Αχαΐας – Ηλείας – Αιτωλοακαρνανίας. Συνδέσεις αποχετεύσεων και βόθρων σε οικοδομές και κατοικίες.
Αποφράξεις Απολυμάνσεις, Υδραυλικοί Ηλ. θερμοσίφωνες Καλοριφέρ Αντλ. υδάτων

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

  • Αποφράξεις – Απολυμάνσεις – Υδραυλικοί
  • Ηλιακοί θερμοσίφωνες – Καλοριφέρ
  • Αντλήσεις υδάτων – λυμάτων
  • Βιντεοσκοπήσεις αγωγών – Όλο το 24ωρο

Η εταιρία μας, εξειδικευμένη στις αποφράξεις, είναι από τις πρώτες στην προτίμηση του καταναλωτή, διότι διαθέτει εμπειρία, που σε συνδυασμό με την άμεση και φερέγγυα εξυπηρέτηση, επεμβαίνει και δίνει αποφασιστικές λύσεις απόφραξης. Διαθέτοντας εξειδικευμένο προσωπικό, υπερσύγχρονα μηχανήματα και πλήρως εξοπλισμένα αυτοκίνητα, διασφαλίζει την άμεση, σωστή και εγγυημένη εξυπηρέτηση για όλες τις περιπτώσεις απόφραξης.

Η Εταιρία μας διαθέτει διαγνωστική κάμερα, που με τον εύκαμπτο άξονά της μπαίνει και διακλαδίζεται μέσα στις σωληνώσεις, επιτρέποντας να δούμε τη ζημιά ή φράξιμο του σωλήνα.