Αποφράξεις

 

 

 

Αναλαμβάνουμε άμεσα, γρήγορα και υπεύθυνα κάθε είδους αποφράξεις, προσφέροντας αποτελεσματικές λύσεις ακόμα και στις πιο δύσκολες περιπτώσεις.

Ο άρτιος εξοπλισμός τελευταίας τεχνολογίας που διαθέτουμε, μας επιτρέπει τον άμεσο και ακριβή εντοπισμό κάθε βλάβης. Η ψηφιακή διαγνωστική κάμερα με εύκαμπτο άξονα έχει τη δυνατότητα να εισχωρεί στις σωληνώσεις, ακολουθώντας τις διακλαδώσεις τους, εντοπίζοντας άμεσα το είδος και το βάθος της ζημιάς. Με αυτό τον τρόπο αποφεύγονται ανώφελα, χρονοβόρα και κοστοβόρα σκαψίματα. Επιπλέον, έχουμε τη δυνατότητα καταγραφής των εικόνων της κάμερας σε DVD,  εφόσον ζητηθεί.

Εξυπηρετούμε άμεσα και γρήγορα την Πάτρα, αλλά και ολόκληρη τη Δυτική Ελλάδα. Ειδικότερα, εκτός από ιδιώτες και επαγγελματίες, έχουμε τη δυνατότητα να εξυπηρετήσουμε εγκαταστάσεις με αυξημένες απαιτήσεις, όπως τα εργοστάσια της Βιομηχανικής Περιοχής Πατρών, Δήμους και Νοσοκομεία.      

Η εμπειρία, η εξειδίκευση, ο άρτιος εξοπλισμός και ο σύγχρονος στόλος οχημάτων μας εγγυώνται την άμεση ανταπόκριση σε κάθε ανάγκη, υπεύθυνα και εγγυημένα.